Voorbereiding op de beurs van ….

Het is stil bij de Gelderse Mutsen. Normaal gesproken zou in het laatste weekeinde voor de beurs het hier een chaos zijn van kratten, koffers met patronen en pakketten. En nu is het stil. Er wordt rustig gebreid met alle resten garens die zijn opgezocht of met een prachtige streng handgeverfd garen. Er wordt een foto gestuurd van een werkstuk dat af is of met een vraag over een patroon.

En toch zijn we al weer druk met de voorbereiding van de beurs van 2022…….

Nu al zegt u?

Allereerst kwam voor moeder Henny de uitnodiging om zich te laten vaccineren. Om de prik te halen moet je naar Doetinchem, ruim een half uur rijden. Moeder zag het eerst niet zitten met de sneeuw die er de afgelopen week is gevallen. Winterswijk deed haar naam geen eer aan. Ik wijk namelijk liever voor de winter naar een warm land…… De sneeuwruimers deden hun best om de sneeuw net zo hoog te stapelen als de kerktoren hoog is.

De Jacobs kerk op de markt in Winterswijk.

Maar zaterdag was het weer goed, de straten schoon en de auto ontdooid. Naar Doetinchem voor de prik. Ook daar was de sneeuw opgeruimd. We werden zeer vriendelijk ontvangen en werd de vaccinatie gezet. Na nog een kwartier gewacht te hebben op een allergische reactie, die gelukkig niet kwam, togen we weer naar huis. Henny heeft nergens last van en zei: ” ik heb van een muggenprik meer last dan van deze prik”. De afspraak voor tweede vaccinatie is al gemaakt.

Voorbereiding op de beurs van 2022!

Dus de eerste stap op de voorbereiding van de beurs is gezet: gezond blijven. 

Ook hebben Anke en Connie alweer plannen gemaakt voor een nieuw project, maar daar later meer over.

Om toch een beetje een beurs gevoel te krijgen/houden of gewoon om te genieten van de mooie handwerken of uw voorraad aan te vullen voor de derde lockdown:

Tot en met 20 maart: 20% korting op alle artikelen in onze webshop! De komende periode zullen we via onze Facebookpagina de artikelen voorbij laten komen. Net als u langs onze kraam zou struinen, nu geheel veilig digitaal. Vul bij de kortingscode prik20 in en uw korting wordt meteen berekend.

20% korting met de actie code: prik20

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s