Kerst 2019

Weer een creatief jaar voorbij. We zagen u min of meer op ons blog waarop we terugblikten op ruim 10 jaar creativiteit. Alle blogs die we ooit op het www gezet hadden. Maar we maakten ook weer nieuwe patronen, bezochten winkels om daar workshops te geven en ook zagen wij u op de handwerkbeurs in Zwolle of op de Breidag in Zwolle, Amsterdam en/of Groningen.

Al met al weer een heel vol jaar creatief bezig zijn. En het komende jaar zal dat niet anders zijn want wij kunnen toch niet stil zitten. U wel?

Als eerste kunt u ons ontmoeten op de Handwerkbeurs in Zwolle. 13 tot en met 16 februari. Dan in Groningen op de Breidag 27 en 28 maart of in Zwolle op 9 en 10 oktober. En zal dat allemaal niet lukt dan “zien” we u gewoon weer hier waar wij het hele jaar onze belevenissen met u zullen delen.

Voor nu wensen wij u en uw dierbaren een hele fijne kerst en voor 2020 een goede gezondheid en vele fijne handwerk uurtjes.

IMG_0417

Onze “mutsen” fotograaf zoals hij zich zelf noemt. Ben heeft ieder jaar op zijn werk een kerstborrel en daar hoort een passende outfit bij. Gebreid door Anke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s